0472 / 92 86 59

Uw maatkast in 7 stappen

Zaakvoerder Paul Jacobs zit al meer dan 25 jaar in het interieurvak. Hij verzorgt alle klantencontacten, ontwerpt uw maatkast, begeleidt de productie én volgt de plaatsing persoonlijk op.

Elk project  van Kast & Co verloopt volgens een helder stappenplan:

  1. We ontvangen u persoonlijk in ons kantoor/showroom (300m²) te Paal (Brelaarstraat 9) waar u dankzij allerlei demonstratieopstellingen kennismaakt met onze eindeloze mogelijkheden voor dressings en inloopkasten, inbouwkasten, schuifdeuren en kantoorinrichting.
  2. Samen met u tekenen we ‘live’ een basisontwerp uit in 3D. We bepalen de inrichting en creëren voor de beschikbare ruimte de best mogelijke kasten op maat. Onze grote kracht schuilt in de praktische kennis en jarenlange ervaring om elke vierkante centimeter ruimte maximaal te benutten. 
  3. Samen met het basisontwerp krijgt u al tijdens uw eerste bezoek een volledige prijsofferte. Zo weet u meteen wat uw kast op maat kost. Wij garanderen een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. 
  4. Wanneer u met ons in zee gaat voor uw ingemaakte kasten, komen we persoonlijk langs om alles op te meten. Dankzij deze extra controle garanderen we een piekfijne uitvoering.
  5. Uw maatkast gaat in productie. U mag rekenen op een uitvoeringsdatum binnen de 4 à 5 weken na het opmeten. 
  6. Op de afgesproken dag komen wij ter plaatse om uw maatkasten te installeren. Wij werken alles tot in de kleinste details af.
  7. Hebt u na de plaatsing nog een vraag of een probleem over uw op maat gemaakte kast? Eén telefoontje en we komen binnen de twee werkdagen langs.

Interesse? Contacteer ons of kom vrijblijvend langs in onze showroom.

© 2020 Alle rechten voorbehouden - Kast & Co Design Bvba | Contact | Privacy | Cookies | Disclaimer | Webdesign: Pixeo