Dressing

Dressing

De specialist in
houten kasten op maat

Een ruime inloopkleerkast aansluitend bij de slaapkamer of een kleine maar handige dressing op maat bij de badkamer: wie heeft er nog niet van gedroomd? Bij Kast & Co zijn we gespecialiseerd in houten kasten op maat, en voorzien we je van een garderobe die zowel praktisch als esthetisch een echte meerwaarde voor je woning is. De mogelijkheden zijn legio: jij bepaalt zelf het formaat en de indeling van je kasten (legplanken, schuiven, hangrails, …), maar ook de stijl, kleur, grepen, het materiaal, …

Zo is een open dressing bijvoorbeeld een waar genot wanneer je graag in één oogopslag een overzicht hebt van je garderobe, en oprecht van de aanblik van een goed georganiseerde kleerkast kunt genieten. Een gesloten dressing geeft dan weer een rustigere uitstraling aan de ruimte, voor zij die houden van een meer opgeruimde look. Wat voor inloopkast je ook prefereert, wij zorgen ervoor dat de dressing die je ontvangt naadloos aansluit bij wat je voor ogen hebt.

35 jaar ervaring

We maken een garderobe op maat van jouw op te bergen items en ruimte, maar ook op maat van je persoonlijke smaak. Van strak, minimalistisch en greeploos tot traditioneel met landelijke sierdetails: ons maatwerk kent geen limieten. Wél een hoogwaardige afwerking, eerlijk vakmanschap en een toegewijde klantenservice. Zo streven we ernaar om iedereen gelukkig te maken met de inloop- of andere kast(en) van zijn dromen, en onze 35 jaar ervaring en expertise optimaal in te zetten.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen voor jouw garderobe op maat. Wij zitten graag met je samen voor een persoonlijk gesprek en een vrijblijvende offerte, inclusief realistische 3D-tekening, en geven je uitgebreid advies over de verschillende mogelijkheden binnen jouw budget.

Contact

  Bezig met verzenden...