Inbouwkast schuine wand

Inbouwkast schuine wand

Inbouwkasten op maat

Wanneer je in je woning met schuine wanden te kampen hebt en ten gevolge aan waardevolle, bruikbare ruimte inboet, zijn onze inbouwkasten op maat een echte redder in nood. Bij Kast & Co zitten we persoonlijk met je samen om houten kasten op maat te creëren rond de unieke vormen van jouw woning, zodat je alsnog tal van handige opbergmogelijkheden geniet.

Heb je een schuine wand in je slaapkamer of werkruimte die je zou willen inzetten voor storage, of een zolderverdieping die je graag tot dressing zou omtoveren? Dan ben je ongetwijfeld aan het juiste adres, want bij Kast & Co staat ‘verloren ruimte’ niet in ons woordenboek. Wij zetten ons maatwerk in om je hele ruimte, inclusief schuine muren, optimaal te benutten met innovatieve en creatieve designs.

Persoonlijke aanpak

Om dit te bereiken luisteren we zorgvuldig naar jouw behoeften en denken we oplossingsgericht met je mee; want niet alleen op praktisch, ook op esthetisch vlak willen we dat jouw inbouwkast(en) aan je wensen voldoen. Daarom kunnen we deze indelen naargelang jouw op te bergen spullen, maar ook naargelang je voorkeur voor de materiaalkeuze, kleuren, stijl, …  de mogelijkheden zijn eindeloos!

Met 35 jaar ervaring en een schat aan vakexpertise verzorgen wij maatwerk van kwaliteit, met een persoonlijke aanpak en een vertrouwd gezicht. Neem dus gerust contact met ons op wanneer je op zoek bent naar een mooie en praktische oplossing voor de schuine wanden in je woonst: wij maken vrijblijvend een gedetailleerde offerte met realistische 3D-tekening op voor je inbouwkasten op maat.

Contact

  Bezig met verzenden...