Kast op maat

Kast op maat

Jouw kasten op maat

Een goede kast in je leven maakt een wereld van verschil voor hoe jij je dagelijkse wooncomfort ervaart. Niet alleen kunnen (inbouw)kasten op maat een ware verademing zijn op gebied van organisatie (een opgeruimd huis betekent immers een opgeruimde geest), ook voor je interieur zijn ze een esthetische meerwaarde van formaat.

Bij Kast & Co kunnen we jouw kasten op maat maken in elke stijl, kleur en indeling die jij wenst. Of je nu een home office met veel plaats voor technologische snufjes wilt creëren, meer opbergruimte wilt voorzien in je badkamer of simpelweg al je kookgerei kwijt wilt in je keukenkasten: wij nemen de tijd om uit te werken hoe we élk hoekje en kantje van je beschikbare ruimte ten volle kunnen benutten.

Offerte op maat

Met innovatieve oplossingen streven wij ernaar ruimte te maximaliseren die anders onnodig verloren zou gaan. We zitten persoonlijk met je samen om je wensen en behoeften te overlopen, zowel op praktisch als uiterlijk vlak, en maken een uniek ontwerp voor je op. Dat gieten we in een realistische 3D-tekening, zodat jij een goed beeld hebt van hoe ons maatwerk er precies uit zal zien in jouw woning.

Deze tekening gaat uiteraard gepaard met een offerte op maat. Daarin houden we rekening met de kleinste details, van je voorkeur voor de grepen van je kasten tot je beschikbare budget. Zo trachten we zowel particulier als bedrijf bij te staan met de best mogelijke service. Ingewikkeld project voor de boeg? We horen het graag: des te complexer de uitdaging, des te liever we hem aangaan. En des te beter we je kunnen helpen natuurlijk!

We nodigen je dan ook van harte uit om contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak. Kast & Co helpt je graag verder met uniek maatwerk!

Contact

  Bezig met verzenden...