Onze aanpak

Onze aanpak

Bij Kast & Co kan je rekenen op 35 jaar expertise en vakkennis
Voor prachtige kasten op maat van topkwaliteit moet je bij ons zijn

3D-Ontwerp op maat

Bij Kast & Co kan je rekenen op 35 jaar expertise en vakkennis. Hierdoor weten we perfect hoe we onze klanten zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen.

Elk project start met een ontwerp op maat dat vervolgens uitgewerkt wordt als een fotorealistische 3D- tekening, elke kast is immers uniek. Ook brengen we tal van stalen mee tijdens de opmeting ter plaatse, zo krijg je meteen een goed beeld van alle beschikbare materialen en kleuren. Nog voordat je kast geplaatst is, zie je het eindresultaat dus al helemaal voor je. Zo maximaliseren we de kans dat je jouw droominterieur kan realiseren. Wij stoppen pas met de offerteberekening op het moment dat jij 100% tevreden bent.

Je project in goede handen

Wij beseffen dat een snelle service en doorlooptijd erg belangrijk zijn. Je ontvangt je offerte op maat dan ook al binnen enkele dagen. Geef je ons het vertrouwen? Dan garanderen wij dat jouw kast tussen zes à zeven weken geplaatst wordt. Bovendien kan je rekenen op wel tien jaar fabrieksgarantie en onze uitstekende naservice.

Wij bieden je een totaalpakket én werken onze projecten af tot in de kleinste details. Je zal zien dat er ter plaatse zelden nog extra afwerking nodig is, houtafbrokkeling tijdens het plaatsen is bij ons dan ook niet aan de orde. Zo precies gaan wij te werk. Onze werkomgeving is bovendien steeds stofvrij.

Wil jij graag een maatkast laten plaatsen? Laten we eens vrijblijvend samenzitten om de mogelijkheden te bespreken.

ENKELE REALISATIES

Contact

  Bezig met verzenden...